Tak, można ją nabyć, mam w tej chwili u siebie dwie sztuki gotowe do wysłania, trzecia może być gotowa w krótkim czasie.
Ostatnio poprawiłem jeden błąd związany z tworzeniem nowych plików na karcie SD (ten błąd spowodował, że na ostatnim Festiwalu Meteor nie było danych z Arecordera z lotu rakiety hybrydowej Krakowiaków) i obecna wersja oprogramowania powinna działać już dobrze, ale nie została jeszcze przetestowana w praktyce.
Arecordery ze starszą wersją oprogramowania oprócz Andrzeja i Roberta Magierów mają jeszcze Tadeusz Berger, Jaskiniowiec, krakowiacy, Krzysztof Ścigalski i Andrej ze Słowenii. Jak dotychczas jedynie Krzysztof Ścigalski pisał, że wykonał lot z Arecorderem, ale był jakiś dziwny błąd, przez którego dane nie zostały zarejestrowane (muszę pogadać z Ksardem jak się spotkamy).
Myślę, że główną przyczyną braku informacji jest fakt, że jest zima i mało kto lata. Do najbliższego LRE powinno być więcej informacji. A jak się spotkamy na LRE, będę mógł wszystkim uaktualnić oprogramowanie.
W chwili obecnej prawie nie mam wolnego czasu, więc nie mogę zająć się rozwijaniem Arecordera

.