Pozdrawiam
Pomoc w projektowaniu
Pomoc w projektowaniu
Witam czy może mi ktoś pomóc. Zrobiłem silnik ale nie wiem jakie dać do niego paliwo chodzi o powierzchnie spalania i jakie osiągi ten silnik bd miał. Czy może mi ktoś w tym pomóc. Nie proszę z lenistwa ale dlatego że nie umiem się posługiwać tym arkuszem. Mam nadzieje że ktoś mi pomoże.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"Gdy nie wiesz, do którego portu płyniesz, żaden wiatr nie jest dobry." Seneka Młodszy
- jaskiniowiec
- Administrator
- Kontakt:
Re: Pomoc w projektowaniu
Nie gniewaj się, ale wszystko jest na forum. Jeżeli nie jesteś w tej chwili w stanie zaprojektować silnika, to może jeszcze na to po prostu za wcześnie?
Ok spoko silnik już jest zrobiony. Zrobić silnik dla mnie to nie problem poprostu ten arkusz coś szwankuje i nie do końca go obsuluguje.Nie chce go testować metodą prób i bledów bo szkoda paliwa chce żeby mi ktoś pomógl obliczyć możliwy do uzyskania ciąg zacisk bo sobie nie radze .Więc może jednak ?
"Gdy nie wiesz, do którego portu płyniesz, żaden wiatr nie jest dobry." Seneka Młodszy
- verex
- Supersonic PROFI
- Kontakt:
Może jednak przeczytasz do tego arkusza instrukcję obsługi? http://ksiegarakiet.jaskiniowiec.strefa ... &Itemid=34
Zapukaliśmy nieśmiało do bram kosmosu...
tylko jak naciskam rozwiąz to wyskakuje jakis bląd
Zapewne musisz zakceptować makro.
Aha i zwracaj uwagę na pisownię! Pisze się POMÓC a nie Pomuc.
Zdania zaczyna się z wielkiej litery, a kończy kropką!
Chcesz by ktoś w ogóle Ci odpowiadał, to pisz z szacunkiem czyli, bez błędów i z ogólnie przyjętymi zasadami!
Aha i zwracaj uwagę na pisownię! Pisze się POMÓC a nie Pomuc.
Zdania zaczyna się z wielkiej litery, a kończy kropką!
Chcesz by ktoś w ogóle Ci odpowiadał, to pisz z szacunkiem czyli, bez błędów i z ogólnie przyjętymi zasadami!
Ok a jak to makro zaakceptować
Czyli po wypelnieniu tych wszystkich okienek i naciśnięciu "rozwiąż" ten arkusz obliczy mi osiagi?