http://www.youtube.com/watch?v=UHM7Nrv3 ... ata_player
Sami zobaczcie !!!
Świetny pomysł na wykonywanie ziarna paliwa
- ArturroKRK
- Podniebny Filmowiec

Re: Świetny pomysł na wykonywanie ziarna paliwa
Fantastycznie!
Ale co w tym innowacyjnego?
Obecnie większość osób właśnie w taki sposób wytwarza paliwo. A nawet jeszcze lepiej bo wykorzystując różnego rodzaju prasy a czasem i próżnię 
Tutorial fajny, uważam że co poniektórzy młodsi bądź mniej doświadczeni użytkownicy forum powinni popatrzeć dokładnie co i jak tam było zrobione...
Moja jeszcze jedna uwaga - Dekstryna, woda, fruktoza... składniki z których raczej bym zrezygnował. Po co sobie komplikować życie? Kupcie sorbitol - po roztopieniu i zmieszaniu z saletrą ma konsystencję plasteliny , bez problemu formuje się go rękami
Ale co w tym innowacyjnego?
Tutorial fajny, uważam że co poniektórzy młodsi bądź mniej doświadczeni użytkownicy forum powinni popatrzeć dokładnie co i jak tam było zrobione...
Moja jeszcze jedna uwaga - Dekstryna, woda, fruktoza... składniki z których raczej bym zrezygnował. Po co sobie komplikować życie? Kupcie sorbitol - po roztopieniu i zmieszaniu z saletrą ma konsystencję plasteliny , bez problemu formuje się go rękami
Heja, ja tego na forum nie widzialem stad ta reakcja, sporo szczegółów Nie jest opisywanych tutaj,mi z pewnością ten tutorial sporo pomoże:D
By the way : Też używasz papieru woskowego?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- ArturroKRK
- Podniebny Filmowiec

NieGooben pisze:
Może wrzucisz jakieś foto jak to wygląda bo jestem ciekaw:) interesuje mnie sposób, który będzie gwarantował jak największą wygodę i powtarzalność wykonywania ziaren.