Tutaj możemy sie przywitać

Jesteś nowy? - przedstaw się...
Awatar użytkownika
jaskiniowiec
Administrator
Kontakt:

Post autor: jaskiniowiec »

Witam.

Na forum trafiłem dzięki info od Ksarda. Na razie się zarejestrowałem, zobaczymy jak to będzie. Głównie działam na forum pirotechnicznym i stamtąd co poniektórzy mogą mnie znać. Aktualnie robię głównie prostą elektronikę rakietową, ale jestem rakieciarz już trochę starszy stażem, więc myślę, że będę mógł służyć pomocą.

P.S. W korespondencji najczęściej jestem jako "Jonasz"
Pigła

.

Post autor: Pigła »

.
Ostatnio zmieniony środa, 30 paź 2024, 16:39 przez Pigła, łącznie zmieniany 1 raz.
Gość

Post autor: Gość »

Witam,

Z tym forum to świetny pomysł! Trafiłem tu klikając coś na http://www.ksard.republika.pl/ :P A wypowiadam sie takze na forum [url]http://www.chemart_forum.xt.pl/[/url] (fajne forum zapraszam tam :D). Taki nick mozliwe ze wystepuje na pirotechnika.one.pl ale to nie ta sama osoba niestety :P
Gość

hehh a już myślałem że sie pod mijego kolege podszywasz hehe witam cie :D
Gość

witam wszystkich...również jestem z pp i pirotechnika.one.pl tylko że pod innym nickiem :wink: ...zajmuje się jak to poon powiedział pirotechniką widowiskową ale także modelarstwem rakietowym...pozdrawiam 8) :D
Gość

Cześć

Jestem nowym użytkownikiem tego foum i wszystkich serdeczni witam.

Od dziecka interesuje się lotnictwem i astronautykom ale wszczególności tym drugim, Mam 20 lat jestem z wrocławia.

P.S Jak zacząć przygode z modelarstwem rakietowym?
Gość

Witam.

Podobnie jak kilku moich poprzedników, trafiłem na forum dzięki linkowi ze Strony WWW Ksarda.

Ponieważ temat rakiet przez wiele lat był mi bliski, a i obecnie powrócił w formie praktycznej :), staram się chłonąć wszelkie dane dotyczące dziedziny.

Kiedyś udzielałem się na forum Adama Błaszczyka. Stronka o ile dobrze pamiętam nazywała się " Tajemnice pirotechniki" i była jedną z pionierskich w tym temacie w polskim necie.

Odrębne forum ? No zobaczymy. :) Może jakiś powiew świeżości.

pozdrawiam

Piromarek
Gość

yoo trafiłem tu także ze strony Ksarda... witam i mam prośbę :D

jak się rejestrowałem to podałem zły mail... i nie przyszedł link aktywacyjny... i teraz musiałem wybrać inny nick ^^ Adminie, usuń z bazy danych nick "Nostra" i zmień mi na taki :D thx z góry
Homik
Kontakt:

Post autor: Homik »

OK 's już
Gość

Siemka!!! Nazywam się Mateusz Wądrzyk. Mam 15 lat. Chodzę do 3 klasy Gim. O forum dowiedziałem się ze strony KSARDa. Trzeba je troche rozruszać :D:D:D
ODPOWIEDZ