.
Re: Moja pierwsza rakieta dwustopniowa - Sagitta (od Klima)
Co Niemcy każą wetknąć w silnik drugiego stopnia? Bo nie wygląda jak zwykły lont 
Rocket Dynamics - Komponenty do Twoich rakiet! Jeśli potrzebujesz spadochronu, części drukowanych w 3D lub ciętych laserowo napisz na: rakiety.rdx@gmail.com
- U.S. air force
To takie szybkopalne lonty czarno prochowe
Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie.-Albert
Einstein
Einstein
Może nie musisz go wydłużać tylko dodać rurkę wokół silnika i taśmę hamującą dać wtedy dookoła 
Rocket Dynamics - Komponenty do Twoich rakiet! Jeśli potrzebujesz spadochronu, części drukowanych w 3D lub ciętych laserowo napisz na: rakiety.rdx@gmail.com
- U.S. air force
Z tego co udało mi się zaobserwować jest to ta taśma nawinięta na jakąś plastikową wykałaczkę.
- Załączniki
-
- 20210326_220849.jpg (409.02 KiB) Przejrzano 7935 razy
Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie.-Albert
Einstein
Einstein
YT od dłuższego czasu ma problem z bronią, pirotechniką i ogólnie wszystkimi fajnymi rzeczami. Prawdopodobnie bot uznał, że akurat ten film pokazuje rakietę i jest niebezpieczna bo się można poparzyć i jest ogień i olaboga leci tak szybko i robi hałas... xD W tym tygodniu dodali jakiś nowy system klasyfikacji więc możliwe że to jakaś czkawka technologiczna. Jeśli nie planujesz zarabiać na tych filmach to raczej nie powinieneś mieć problemów, co najwyżej żeby obejrzeć taki film oflagowany 18+ ktoś będzie się musiał zalogować na YT.
Dobra praktyka to potrzymać dzień albo dwa film na "niepubliczny", jak są z nim jakieś problemy to wyskoczą po przetworzeniu. Nie wiem jaką ustawiłeś kategorię kanału, ale dla pewności daj nauka i technika.
Dobra praktyka to potrzymać dzień albo dwa film na "niepubliczny", jak są z nim jakieś problemy to wyskoczą po przetworzeniu. Nie wiem jaką ustawiłeś kategorię kanału, ale dla pewności daj nauka i technika.