Tutaj możemy sie przywitać

Jesteś nowy? - przedstaw się...
Awatar użytkownika
PIOTR
PROFI

Post autor: PIOTR »

Mały Rakieciarz mi się podoba bo zawsze można sie czegoś nauczyć.

Pokazać dokładnie konstrukcje z tamtego stulecia :) nie jestem w stanie, ale może w końcu uporządkuję swoje archiwum. Jakieś drobiazgi się zachowały. Potrzebuję trochę czasu. Jeszcze raz pozdrawiam.

Piotr
Erich
Podniebny Filmowiec
Podniebny Filmowiec

Post autor: Erich »

Witam!

Interesuje się techniką rakietową od dawna, ale dopiero w ostatnich miesiącach zacząłem wystrzeliwać pierwsze rakiety. Mam nadzieję, że dużo się tu dowiem na temat rakiet.

pozdrawiam
Ostatnio zmieniony czwartek, 4 paź 2012, 18:48 przez Erich, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
jaskiniowiec
Administrator
Kontakt:

Post autor: jaskiniowiec »

Witam. To, czy czegoś się dowiesz, sporo zależy od tego, ile będziesz czytać postów :)
Erich
Podniebny Filmowiec
Podniebny Filmowiec

Post autor: Erich »

Czytam tyle ile mogę :wink:

I już sporo wiem :)
Gość

Post autor: Gość »

Witam wszystkich!

Mam na imię Grzesiek. Mam 13lat, mieszkam na takim zad....zapupiu 30km od Opola. Rakietami zacząłem interesować się od niedawna. Myślę, że dzięki temu forum wiele się dowiem o tych maszynach :D

Pozdro
Awatar użytkownika
jaskiniowiec
Administrator
Kontakt:

Post autor: jaskiniowiec »

Pozdrawiam, witam i życzę sukcesów.
Gość

Post autor: Gość »

Witam wszystkich rakieciarzy.

na forum świeży, jak groszek z puszki ale w tym temacie siedzę już od 1984. Myślę, że dowiem się więcej czytając forum.

Pozdrawiam
Paul
Supersonic PROFI

Post autor: Paul »

Witamy na forum :D

To znaczy masz juz 25-letnia praktyke :wink: .... podejzewam, ze z przerwami, jak wszyscy zreszta :lol:

Masz moze cos, czym moglbys sie pochwalic ?:wink:

Paul
VerteX
Nowy

Post autor: VerteX »

Witam wszystkich na forum, świeży, acz nie zielony całkiem, więc postaram się nie naprzykrzać pytaniami o bzdety :wink: , z 20 lat temu wybuchł mój pierwszy silnik i kilka następnych, no cóż braki teoretyczno - materiałowe, teraz internet daje nam wiedzę na tacy, mały prezent świąteczny dla miłośników:

Start testowy <span style="font-weight: bold">Aresa</span> w HD jakości i rozdzielczości, zrekompensowany przeze mnie (i obcięty) do avi zaczy6na się około 30sek przed startem kończy długo po wypaleniu, taka <span style="font-weight: bold">gigantyczna kijanka</span> :lol:

( jeszcze nie moge wklejać linków) antopol(dot)net(slash)rocket(slash) Ares_test_launch.avi

uwaga 300mega ale warto!!!

resolution 1280 x 720

kodek: H.264/MPEG-4 AVC

frame: 60/s !!!

Pzdr
tabuin
Nowy
Kontakt:

Post autor: tabuin »

Witam!

Nazywam się Dominik i mam 15 lat. Zajmuję się tworzeniem stron w języku HTML oraz pisaniem prostych programów i animacji we flash`u. Modelarstwem rakietowym zajmuję się od niedawna. Do tej pory wykonałem kilka kijanek na paliwo karmelkowe. Jednak dzięki informacjom zawartym na forum planuję wykonać coś większego.

Pozdrawiam:

tabuin
ODPOWIEDZ