Tutaj możemy sie przywitać
- jaskiniowiec
- Administrator
- Kontakt:
- jaskiniowiec
- Administrator
- Kontakt:
- jaskiniowiec
- Administrator
- Kontakt:
- jaskiniowiec
- Administrator
- Kontakt:
Witam
Mam na imie Piotr i jestem z Białegostoku. Od 30 lat interesuję się rakietami - oczywiście z przerwami na różne / inne okoliczności
Zaczynałem od małych, prostych modeli i nigdy nie startowałem w zawodach bo odstraszały mnie regulaminy. W tej chwili projektuję i buduję kilkumetrowe konstrukcje.
Od lata tego roku zaglądam do Niebolotów. Widzę, że z różnych środowisk wykrystalizowała się społeczność Polskich Rakietników. Chęć poszukiwania i dociekania uczestników tego forum zmotywowała mnie do zarejestrowania się. Trzeba mieć "tego" bakcyla w sobie aby latać na silniku rakietowym. Przynajmniej tak jest ze mną:)
Pozdrawiam Rakietników z Niebolotów i życzę tyle udanych lądowań ile startów.
Piotr
Mam na imie Piotr i jestem z Białegostoku. Od 30 lat interesuję się rakietami - oczywiście z przerwami na różne / inne okoliczności
Od lata tego roku zaglądam do Niebolotów. Widzę, że z różnych środowisk wykrystalizowała się społeczność Polskich Rakietników. Chęć poszukiwania i dociekania uczestników tego forum zmotywowała mnie do zarejestrowania się. Trzeba mieć "tego" bakcyla w sobie aby latać na silniku rakietowym. Przynajmniej tak jest ze mną:)
Pozdrawiam Rakietników z Niebolotów i życzę tyle udanych lądowań ile startów.
Piotr
- jaskiniowiec
- Administrator
- Kontakt: