Tutaj możemy sie przywitać

Jesteś nowy? - przedstaw się...
Gość

Post autor: Gość »

Witam, Nazywam sie Jacek R. niektórzy znaja mnie jako Dextera. Trafiłem tu dzieki linkowi na forum pirotechnicznym. Interesuję się modelarstwem rakietowym, ASG oraz interesowałem sie pirotechniką ale to ostatnie pozuciłem po przygodach z policją :/ Mam nadzieję że szybko sie dorobie jakotakiego statusu na forum :)

Pozdrawiam Jacek R.
Gość

Witam wszystkich modelarzy rakietowych i nie tylko!!!!Mam nadzieję , że dowiem się jakiś fajnych i przydatnych rzeczy na tym forum :P

Pozdro fire
Gość

Witam wszystkich userów tego forum. Jestem początkującym rakietowcem(choc trochę się na tym znam). Niektórzy może mnie kojarzą z VMC czy może z Forum HNIVa.

Jeszcze raz witam.
Gość

Kurcze sporo znajomych :D Witam, witam, mam nadzieję że będzie nam sie dobrze dyskutowało :D
Awatar użytkownika
andżej
Supersonic PROFI
Kontakt:

Post autor: andżej »

Witam

Witam Wszystkich.

Na forum trafiłem dzięki info od Ksarda. Do tej pory udzielałem się tylko na forum pirotechnicznym.

Pozdrowienia
Awatar użytkownika
robercik
Supersonic PROFI
Kontakt:

Post autor: robercik »

Cześć

Czarno jak w piekle czerwono jak w piekle to coś jak muzyka która mnie nadal kręci :wink: aż trudno się skupić :D

Skoro <span style="font-weight: bold">andżej</span> jest 99 osobą na forum to nie mogłem się oprzeć numerowi 100 :lol:

Witam Wszystkich.

Postaram się nie pierniczyć bez sensu i cokolwiek popychać sprawy do przodu a mam parę tematów w rękawie :P
Awatar użytkownika
jaskiniowiec
Administrator
Kontakt:

Post autor: jaskiniowiec »

No proszę, witamy nadmorską, silną grupę pod wezwaniem... :lol:
pessos
Nowy

witam

Post autor: pessos »

Witam,

I od razu zastanawiam się gdzie jest odpowiednia komnata do opisywania czegoś tak potrzebnego jak hamownia do silników :?: :roll:

Pozdrawiam

Szymon
Awatar użytkownika
jaskiniowiec
Administrator
Kontakt:

Post autor: jaskiniowiec »

Myślę, że "wszystko o silnikach rakietowych" i dalej w "niezbędny sprzęt". Co prawda hamownia niezbędna nie jest, ale przynajmniej jest to w dziale o silnikach.
Gość

Witac wszystkich serdecznie z głębi czorciego umysłu:wink:
ODPOWIEDZ