Witam wszystkich

Jesteś nowy? - przedstaw się...
Michał Hoffa
*
Kontakt:

Witam wszystkich

Post autor: Michał Hoffa »

Na karku 44 lata niebawem, w modelarstwie od 13 roku życia. Wiele lat ślizgi z napędem elektrycznym, kadra narodowa. Radiomodelarstwo przejadło się na amen i coraz bardziej myślę o powrocie do rakiet , z którymi próby prowadziłem wiele lat temu. Dziś są lepsze warunki, możliwości no i Wasze forum.
Pozdrawiam Serdecznie Michał
Kuba K
Nowy

Re: Witam wszystkich

Post autor: Kuba K »

Niestety forum od jakiegoś czasu nie jest za bardzo aktywne, ale zapraszamy na Discord PTR'u tam jest dużo większa aktywność i też jest wbudowane forum, gdzie można się dzielić swoimi projektami tak żeby nie ginęły w morzu wiadomości. Tutaj jest strona kontaktowa z linkiem do Discorda: https://rakiety.org.pl/kontakt/
placydo
PROFI

Post autor: placydo »

Czy google wyszukuje w tym wbudowanym forum? Czy ludzie sa w stanie trafic na projekty wrzucone tam inaczej niz poprzez dolaczenie do discorda?
Awatar użytkownika
Bdabrowski

Post autor: Bdabrowski »

Czy google wyszukuje w tym wbudowanym forum? Czy ludzie sa w stanie trafic na projekty wrzucone tam inaczej niz poprzez dolaczenie do discorda?
Nie i nie ale jest to nadal stukrotnie lepsze niż brak jakiejkolwiek dokumentacji projektu bo nie oszukujmy się, na forum nie ma prawie żadnych postów nowych członków i to nie jest wina discorda.
I took ballistics in school. Fascinating subject. Things go up, things go down.
Michał Hoffa
*
Kontakt:

Czarna magia , nie rozumiem co mam zrobić aby się tam zalogować. Modelarstwo wymiera to i nowych członków brak .
Suchareq
**

Post autor: Suchareq »

Michał Hoffa pisze: czwartek, 13 lut 2025, 17:54 Czarna magia , nie rozumiem co mam zrobić aby się tam zalogować. Modelarstwo wymiera to i nowych członków brak .
Cześć, na czym polega twój problem z logowaniem?
Michał Hoffa
*
Kontakt:

Nie umiem korzystać z takich aplikacji . Kieruje mnie do
Sklepu App Store .
Awatar użytkownika
bartosz
*

Post autor: bartosz »

Traktuj discorda jako jeden z wielu komunikatorów (signal, whatsapp, messenger, ICQ, gadu-gadu ;-)) Załóż sobie konto żeby dołączyć.

Discord pozwala na wykorzystanie przegladarki jednak znacznie wygodniej mieć dedykowaną aplikację, zarówno na telefonie jaki i na komputerze.
ODPOWIEDZ